Lidmaatschap

Lidmaatschap van SietarNL biedt allerlei voordelen. Hier lees je er meer over wat Sietar te bieden heeft.

Aanmelden
We onderscheiden 3 lidmaatschapsvormen:

Lockdown actie

Aangezien COVID-19 dit jaar behoorlijk ingrijpt in ieders leven, hebben wij besloten de contributie voor 2021 eenmalig te reduceren. 

Zijn bovenstaande lidmaatschapsvormen niet passend?
Zou je graag lid willen worden van SietarNL, maar past het bovenstaande om wat voor reden dan ook niet? Stuur een e-mail aan onze Secretaris (secretariaat@sietar.nl). We zijn een toegankelijke en inclusieve vereniging en kijken in gezamenlijk overleg we naar de mogelijkheden. We hopen je te verwelkomen als nieuw Sietar lid!

Lidmaatschap beëindigen:
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Als je je lidmaatschap niet wil verlengen, dan moet je dit uiterlijk op 1 december laat weten. Stuur daarvoor een e-mail naar secretariaat@sietar.nl. Je ontvangt een bevestiging van je opzegging.

Je lidmaatschap blijft geldig tot 31 december van het lopende jaar. Daarna worden je gegevens uit onze bestanden verwijderd. We voegen alleen je e-mailadres toe aan onze externe mailinglijst, zodat je op de hoogte kan blijven van onze evenementen. Natuurlijk kan je je te allen tijde uitschrijven voor onze nieuwsbrief.