Filmseminar Brown Eyes Blue Eyes 21 en 22 juni

Een tweedaagse seminar voor trainers en docenten die met het filmmateriaal van de welbekende methode Brown Eyes Blue Eyes willen werken.

Şeydâ Buurman-Kutsal, sinds 24 jaar train the trainer van deze methode, geeft je een overzicht van de theoretische achtergronden, de deelnemers die je in de film ziet en de betekenis van de verschillende onderdelen voor het werken met groepen.  Tijdens de seminar leer je de diepere lagen van de invloed van uitsluiting en insluiting, machtsstructuren binnen groepen en tussen groepen en de anatomie van vooroordelen.

Şeydâ laat je ervaren hoe het is om zelf onderdeel hiervan te zijn maar bovenal, wat je kunt doen om groepen die je dit filmmateriaal wilt laten zien te begeleiden in hun weerstand of juist herkenning van de getoonde beelden.

Je leert hoe je aandacht voor verschillen hebt terwijl je aandacht voor verschillen hebt en dit bespreekbaar maakt.

SIETAR congres Leuven:

Wil je een voorproefje van het programma en neem je deel aan het congres van SIETAR in Leuven? Dan kun je Şeydâ’s korte workshop daar bezoeken!

Meer informatie en inschrijven:

www.seyda.nl

SIETAR leden ontvangen bij inschrijving 10% korting op de deelnameprijs, graag aangeven dat je lid bent bij bijzonderheden.