Best of Enemies Dialoog

Kaart wordt geladen...
13/10/2018   10:30 - 14:30
Rietveld theater Delft

In oktober is Kelli McLoud-Schingen (oud-voorzitter SIETAR USA) in Nederland, zij is hier samen met haar theatergroep World Stage Theatre Company uit Tulsa, USA. In die periode zullen zij het theaterstuk Best of Enemies opvoeren, een indringend stuk over de ontmoeting tussen een KKK Grand Wizard en een zwarte activiste.
Op initiatief van Sietar leden Monika de Waal (Unique Sources) en Henning Zorn (Zorn consultants) in samenwerking met Mike Euphrosina en Desiree van Leijen willen we graag een dialoog organiseren voor SIETAR-leden over dit stuk en over de vraag hoe je drama kan inzetten in het interculturele veld als inspiratie.

Kelli McLoud-Schingen en de hele cast zullen hiervoor graag tijd vrijmaken. Om de dialoog te kunnen voeren, is het handig als mensen het toneelstuk vooraf hebben gezien. De voorstellingen zijn o.a. in Amsterdam (Bijlmerpark theater – 7 oktober), Delft (Rietveld theater – 9 oktober) en Den Haag (Theather de Vaillant – 13 oktober).

De dialoogsessie zal plaatsvinden op zaterdag 13 oktober in het Rietveld theater in Delft (10:30 uur tot uiterlijk 14:30 uur). Dat is inclusief lunch op Amerikaanse wijze (bring & share). Meer informatie over de inschrijving volgt.