Datum

08 okt 2019
Verlopen!

Tijd

17:00 - 21:00

SIETAR NL: in Dialoog tot Inspiratie – Verbinding – Groei

Bijeenkomst voor Sietar-leden

Een warme zomer ligt achter ons en de meesten hebben weer een start gemaakt om de dagelijkse zaken op te pakken. Het bestuur en de Activiteiten Commissie is sinds de ALV in april flink aan de slag gegaan met de punten die uit de vereniging naar voren zijn gekomen. We hebben intensieve gesprekken gevoerd over de essentie van onze vereniging. Wat is onze rol als vereniging in een veranderende samenleving? Hoe kunnen we ‘practice what we preach’ zodat diversiteit en inclusiviteit leidend worden in Sietar? Hoe kunnen we ons inspireren, verbinden en groeien?

Dit proces heeft geleid in onderstaande voorlopige visie-stuk. Op 8 oktober organiseren we een open dialoog waarin we graag met je verder in gesprek gaan. Als lid van Sietar Nederland ben je hierbij van harte welkom.

We beginnen om 17.00 uur met een inloop (walking food) en netwerken. Om 18.30 uur starten we de dialoog die door een aantal van onze leden zal worden gefaciliteerd. We verwachten om 21.00 uur met ideeën, initiatieven en vervolgstappen de dialoogavond te sluiten. 

Klik hier om de conceptversie van de strategische visie te lezen.

[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]

Het evenement is afgelopen.