Datum

02 dec 2022
Verlopen!

Tijd

18:30 - 22:30

Een reden om te vieren: 40 jaar SIETAR Nederland

Reserveer de datum voor de 40e verjaardag van SIETAR! Je bent van harte uitgenodigd om dit in feestelijke sfeer te vieren met mede-SIETARianen. Laten we ons verheugen, opnieuw verbinden en elkaar de hand reiken terwijl we het verleden, het heden en de toekomst van SIETAR Nederland vieren.
Tijdens de avond wordt een heerlijk winters buffet gereserveerd, aangevuld met dranken, in de sfeervolle setting van de zogenaamde Zagerij onderin de molen. Verwacht verder muzikale aankleding en een terugblik op de laatste 40 jaar.

OPROEP!
Beschik je over beeld- & geluidsmateriaal die een inkijkje geeft in 40 jaar Sietar Nederland geschiedenis? Deel het met ons! Of heb je inspirerende of leuke anekdotes? Laat het ons weten! Dan kijken we of we hiervoor een podium kunnen bieden.

INSCHRIJVEN!
Mis het niet, en schrijf je nu hier in voor dit bijzonder feestelijke evenement. Dit kan to dinsdag 1 november. Wij verheugen ons op je komst! NB: Er is een maximaal aantal plaatsen, dus wacht niet te lang als je zeker weet dat je kunt komen.

Vragen? Neem gerust contact of met de Activiteitencommissie via activiteiten@sietar.nl

Het evenement is afgelopen.