SIETAR Europa Congress 2019

Programma rond, registratie geopend

Het is zover! De registratie voor het Sietar Europa Congres van 27 mei tot 2 juni in Leuven is geopend. Als lid van Sietar NL krijg je €100,- korting op het congres en er is nog een extra groepskorting van €40,- p.p. 

 

Eerste jaar lidmaatschap Sietar Nederland gratis

Mocht je nog geen lid van Sietar NL zijn, reden te meer om direct lid te worden. Ook als je nu lid wordt van Sietar NL heb je recht op de €100,- korting op het congres, precies de kosten van je jaarlidmaatschap.

  • De discountcode om in aanmerking te komen voor de korting van €100,- kun je opvragen bij het secretariaat
  • Meer korting: Wanneer Sietar-leden zich in groepen van 10 personen aanmelden voor het congres in Leuven, ontvangen zij per persoon €140,- korting (€100,- omdat zij Sietar-lid zijn, €40,- omdat ze zich als groepslid aanmelden). We willen dit graag faciliteren m.b.v. dit formulier. Iedere keer als er 10 namen op de lijst staan krijgen die 10 personen de groepskortingscode toegestuurd. Met die code kun je je individueel aanmelden en krijg je €140,- korting.

We kijken ernaar uit om met een groot aantal vertegenwoordigers van Sietar Nederland naar Leuven af te reizen! Het programma ziet er fantastisch uit, met ook een aantal bijdragen verzorgd door leden van Sietar Nederland. 

27-29 mei: Pre-congress Workshops
29 mei: Congress Welcome Event
30 mei – 1 juni: Official Congress Dates
2 juni: Post-congress Workshops
Contact: congress2019@sietareu.org

Lees meer…