22 februari 2017: Diversiteit in de (top)sport

In Oude berichten by frisovdijk@hotmail.com

Op 22 februari was een flinke groep aanwezig bij de bijeenkomst van SIETAR over Diversiteit in de (top)sport. Goed dat jullie er waren! Volgens mij kunnen we zeggen dat de avond voor uitwisseling en inspiratie gezorgd. Samen hebben we geconcludeerd dat de mensen uit de interculturele wereld en uit de sportwereld elkaar nodig hebben. Er is nog veel te doen op dit gebied!

We hebben geluisterd naar drie interessante bijdragen van Susan Salzbrenner, Mark Schuurman en Tom Fadrhonc. En we zijn interactief bezig geweest in subgroepen, over de vraag: hoe kunnen we de grote uitval in het voetbal voorkomen van jonge sporters met een niet-Nederlandse achtergrond?
Download de drie presentaties van deze avond van Suzan Salzbrenner, Tom Fadrhonc en Mark Schuurman.Download ook de foto’s en flappen die door de subgroepen gemaakt zijn.
Wellicht komt er een follow-up. Diegenen die hierin actief willen worden, iets aan willen kondigen of een initiatief hebben – laat het weten aan Nikki de Jong (06 – 4022.8011).